• Revanosa Andorra.
  • Revanosa Andorra.

Qui som

L’empresa va ser fundada l’any 1983 amb l’objectiu de fabricar, comercialitzar i distribuir formigó al principat d’Andorra.

UNIFOR, garantia de qualitat, és el major productor de formigó del principat d’Andorra, produint tot tipus de formigons. Com a garantia de qualitat UNIFOR compleix la ‘Instrucción del Hormigón Estructural’ i és membre d’ANEFHOP (Asociación Nacional Española Fabricantes Hormigón Preparado).

Les necessitats del país provoquen l’obligació d’emprar tot tipus d’additius, com per exemple en els mesos d’hivern la incorporació d’anticongelant amb la finalitat de permetre el formigonat a baixes temperatures.

A la capacitat de producció, UNIFOR hi afegeix una important flota de vehicles formigonera per a distribuir el formigó fins al punt d’ utilització, així com diversos vehicles amb bomba que permeten un còmode accés a qualsevol emplaçament del subministrament.

L’organització disposa d’un Sistema Integrat de Gestió avalat per la Certificació ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 per l’entitat certificadora internacional ICDQ. Alhora compta amb el distintiu Anefhop Hormigón Expert

Una de les principals fites és la millora contínua, mitjançant els objectius:

  •   Conseguir una major competitivitat per mitjà d’una bona atenció al client tant en els aspectes tècnics com els comercials i administratius, potenciant el diàleg i la comunicació.
  •   Gaudir de la confiança dels clients mitjançant la qualitat del producte, el servei i de l’equip humà i tècnic, altament qualificat.
  •   Potenciar la participació de l’equip humà en el progrés de l’empresa, emprenent polítiques proactives que repercuteixin favorablement en l’entorn i el medi ambient.

Per a qualsevol dubte, contacti amb nosaltres